Aktuellt

Evelyn samarbetar med Tomas von Brömssen i ”Men, Pappa!”

I vår påbörjar Evelyn ett av sina mest spännande konstnärliga samarbeten någonsin! Tillsammans med den folkkäre skådespelaren Tomas von Brömssen gör hon musikföreställningen ”Men, Pappa!” som har premiär den 24 April!

Nedan finner du en kort presentation av föreställningen, för datum, spelorter och biljetter, gå till: https://stjarnkvallar.se/forestallningar/men-pappa/

Men, Pappa!

Tomas von Brömssen. Vad finns kvar att säga? Den här nyblivna 80-åringen tröttnar aldrig på att möta sin publik och här samlar han ihop sig till en riktig festkväll! En helafton full av musik och skratt, varvat med tankar från ett liv i ständig förändring.

Med sig på scen har han sin nya parhäst, sångerskan Evelyn Jons. Eller vänta…är hon hans dotter…? Men varför har vi aldrig fått träffa henne tidigare…? Oj, det verkar som de har en del att reda ut… Och inte tänker han väl sjunga musikal…? Men Pappa!

Missa inte en av vår mest älskade skådespelare i den här roliga och varma musikföreställningen! Välkommen på födelsedagskalas!

Biljetter: Biljetter till Men, Pappa!

Evelyn startar Stjärnkvällar!

Under hösten har Evelyn startar ett nytt produktionsbolag tillsammans med sin man, Sten Cranner.

På Stjärnkvällar producerar vi scenkvällar. Såna som vi själva gillar. Föreställningarna som vi alltid drömt om att göra. Konserterna vi bedömer att publiken hungrar efter. Vi har en ambition om att arbeta genrefritt. Målet är att alltid balansera lekfullt mellan underhållning och djupaste allvar. Där skrattet möter tårarna, där mår vi bra.

Vi vill arbeta med artister som delar våra värderingar och som älskar att möta publik. Som litar på publiken, som lyssnar på publiken, som får näring av mötet med publiken.

Stjärnkvällars första samarbete blir med den folkkäre skådespelaren Tomas von Brömssen i musikföreställningen ”Men, Pappa!” som har premiär den 24 April.

För info om Stjärnkvällar och biljetter till ”Men, Pappa!”, klicka här:https://stjarnkvallar.se

Kom på show med Evelyn och Ola Salo i Göteborgs Konserthus Lör 18 Nov!

Gothenburg Symphonic Band firar sin årliga Proms-konsert i Göteborgs Konserthus! I år är Ola Salo gästartist tillsammans med ingen mindre än Evelyn Jons! Sååå roligt!! Varmt välkomna!!

Klicka här för info och biljetter!

Evelyn Jons Artist

Strike up the Band! Evelyn firar George Gershwin med Trondheim Symfoniorkester! Tor 19 Okt smäller det!

Den 26 Oktober är det äntligen dags för Evelyn att återvända till Trondheim Symfoniorkester! Den här gången blir det med fantastiska George Gerhswins musik! Storslagna verk för hela orkestern blandat med hans odödliga Broadway-melodier, och naturligtvis en del flams och trams som sig bör! Extra roligt blir det alltid när Evelyn har med sin sparring-partner Erik André Hvidsten! Vi gläder oss till detta!

Klicka här för info och biljetter!

Äntligen!!! Evelyns nya skiva är klar!!

Evelyns alter ego Evelyn Gillespie släpper under våren sina andra egenproducerade platta!! Detta är melodiös pop med starka texter som diskuterar hur det är att vara mitt i livet i Sverige idag. Oändliga valmöjligheter och ställningstaganden – gör de oss lyckligare? Har vi rätt att bara leva eller har vi ansvar för saker som är större än oss? Miljöångest, krig i närområdet, barn som ärver vår stress – går det an att bara sitta och titta på molnen och skriva en sång? Låtar släpps regelbundet på Youtube och hela plattan släpps den 6 Mars. För mer info läs under Musik/Media/Gillespie här på hemsidan!

Musikalkväll med GWO och Niklas Andersson den 16 Mars!

/

Evelyn sjunger Musikal, Musikal, Musikal!! i Smyrnakyrkan, tillsammans med Niklas Andersson och härliga Göteborg Wind Orchestra! Följ länk för biljetter och info!!  Musikal!! med GWO