Aktuellt

Kom på show med Evelyn och Ola Salo i Göteborgs Konserthus Lör 18 Nov!

Gothenburg Symphonic Band firar sin årliga Proms-konsert i Göteborgs Konserthus! I år är Ola Salo gästartist tillsammans med ingen mindre än Evelyn Jons! Sååå roligt!! Varmt välkomna!!

Klicka här för info och biljetter!

Evelyn Jons Artist

Strike up the Band! Evelyn firar George Gershwin med Trondheim Symfoniorkester! Tor 19 Okt smäller det!

Den 26 Oktober är det äntligen dags för Evelyn att återvända till Trondheim Symfoniorkester! Den här gången blir det med fantastiska George Gerhswins musik! Storslagna verk för hela orkestern blandat med hans odödliga Broadway-melodier, och naturligtvis en del flams och trams som sig bör! Extra roligt blir det alltid när Evelyn har med sin sparring-partner Erik André Hvidsten! Vi gläder oss till detta!

Klicka här för info och biljetter!

Äntligen!!! Evelyns nya skiva är klar!!

Evelyns alter ego Evelyn Gillespie släpper under våren sina andra egenproducerade platta!! Detta är melodiös pop med starka texter som diskuterar hur det är att vara mitt i livet i Sverige idag. Oändliga valmöjligheter och ställningstaganden – gör de oss lyckligare? Har vi rätt att bara leva eller har vi ansvar för saker som är större än oss? Miljöångest, krig i närområdet, barn som ärver vår stress – går det an att bara sitta och titta på molnen och skriva en sång? Låtar släpps regelbundet på Youtube och hela plattan släpps den 6 Mars. För mer info läs under Musik/Media/Gillespie här på hemsidan!

Musikalkväll med GWO och Niklas Andersson den 16 Mars!

/

Evelyn sjunger Musikal, Musikal, Musikal!! i Smyrnakyrkan, tillsammans med Niklas Andersson och härliga Göteborg Wind Orchestra! Följ länk för biljetter och info!!  Musikal!! med GWO

Evelyn gör helkväll med Gershwin tillsammans med Kristiansands Symfoniorkester!!

Nyårskonserter 2023 i Kilden i Kristiansand!!

George Gershwin är en av Evelyns husgudar. Nu får hon äntligen möjligheten att presentera honom så som hon själv önskar och tillsammans med en full symfoniorkester, precis så som det ska vara! För mer info se länk: https://kilden.com/forestilling/nyttarskonserten/

La Boulangerie!! Äntligen!!

Det är dags för ett av Evelyns riktiga dröm-projekt. Pandemin satte stopp för det flera gånger, men nu ska det äntligen bli av!

På uppdrag av Kristiansands Symfoniorkester skapar Evelyn just nu en dramatiserad konsert som kretsar kring den legendariska och mytomspunna musik-pedagogen Nadja Boulanger. Namnet ”La Boulangerie” är vad hennes musikaliska salong där hon samlade sina studenter brukade kallas. Det betyder ”Bageriet” och symboliserade att Nadja knådade fram begåvningar till fulländade musiker och kompositörer. Hon var 1900-talets mest framstående lärare i arrangering och på listan bland hennes studenter finner vi bl.a. Gabriel Fauré, Jaques Ibert, Leonard Bernstein, Aaron Copland, Philip Glass, Astor Piazzolla, Burt Bacharach, Michel Legrand, Quincy Jones m.fl.

Konserten innehåller musik av dessa kompositörer som binds ihop av ett manus som Evelyn skrivit. Hon gestaltar själv Nadja Boulanger i denna produktion. För mer info och biljetter, följ länk nedan:

Legenden Nadja Boulanger – Info och Biljetter